Presenteren

Presenteren.

Voor het vak Design & Innovation maken we onderscheid tussen vier manieren van jezelf presenteren.

 1. Presenteren van je gemaakte werk

  Al je werk moet je inleveren via je portfolio. Je presenteert je werk dan in de start en finish-opdrachten. Door het zorgvuldig invullen van deze opdrachten, laat je je docent en jezelf zien hoe het gaat.

  Presenteren van je gemaakte werk

 2. Totaalpresentatie van je gemaakte werk

  Aan het eind van het jaar krijg je de opdracht om jouw werk te laten zien aan anderen. De docent geeft dan aan op welke manier dat gedaan moet worden. Je kunt daarbij denken aan posters, power points, film, etc.

  Totaalpresentatie van je gemaakte werk

 3. Presenteren van je idee voor de Meesterproef klas 4M:

  In de 3e periode van klas 4 ga je aan de slag met je Meesterproef. Die ga je in periode 1 en 2 voorbereiden. Aan het eind van periode 2 presenteer je dan je idee en eventueel je groepje. Je gebruikt, Powerpoint, Prezi of andere sofware om te laten zien waar je bent in je voortgang voor de Meesterproef. Belangrijk hierbij is te laten zien hoe je aan het idee komt, wat je gedachten achter de uitwerking zijn en het vragen van input van je klasgenoten over je ideeën.

  Idee voor je Meesterproef

 4.  Presentaties in toetsweken klas 4M:

  In deze presentaties laat je zien in hoeverre je al voldoet aan de eindexameneisen van het vak D&I (P1 en P2) en presenteer je je Meesterproef en je verslag over maatschappelijke ontwikkelingen en Informatie Technologie (P3). Aan de hand van het PTA en de beoordelingsrubric, die je van je docent krijgt, bouw je je presentatie op, zodat je zeker weet dat je voldoet aan de gestelde eisen.

  Presentatie toetsweken klas 4