Presenteren voor de groep B2

Presenteren voor de groep B2

Tegen het einde van iedere onderwijsperiode ga je voor een groep(je) presenteren wat je die periode allemaal hebt gedaan.

Je mag voor deze presentaties zelf kiezen welke software je gebruikt. Powerpoint of Prezi zijn hier prima voorbeelden voor.

Deze pagina is geeft aan op welke manier je beoordelingspunten kunt krijgen voor het presenteren voor de groep. Dit zijn dus geen directe opdrachten die kunt uitvoeren.

Voor de eerste presentatie(s) gebruik je de acceptatie criteria van B1. Als het goed is heb je deze acceptatie criteria gebruikt bij je vorige presentatie(s). Wil je nu meer punten verdienen voor het onderdeel presenteren gebruik dan de onderstaande acceptatie criteria en de acceptatie criteria van opdracht G1.

Voorkennis:

Om deze opdracht uit te kunnen voeren moet je eerst het beoordelingspunt voor Presenteren voor de groep B1 hebben ontvangen.

Tijd voor deze opdracht:

40 minuten

Acceptatie criteria:

Je krijt het beoordelingspunt als jouw presentatie voldoet aan de acceptatie criteria van Presenteren voor de groep B1 en de volgende eisen

  • Hoe ziet het (eind)resultaat eruit? Laat ook minimaal 3 tussenstappen zien. Geeft bij iedere situatie aan wat je gedaan hebt om bij het om verder te komen.
  • Heb je voldaan aan jouw persoonlijke verwachtingen?
  • Hoe verliep de samenwerken in jullie team?
  • Hoe verliep de samenwerking met jouw docent of coach?
  • Heb je kunnen werken aan jouw persoonlijke doelen. (indien je deze al hebt gemaakt)
  • Wat zijn jou nieuwe doelen voor aankomende periode?

 

Beoordelingspunten:

1 punt