Portfolio

Portfolio

 

Bij Design & Innovation krijg je geen proefwerken, maar bouw je een portfolio op om te laten zien wat je kunt. Dit portfolio bouw je al op vanaf je eerste lessen D&I. Deels door al je werk te bewaren. Je gemaakte werk staat allemaal op jouw eigen deel van de Z-schijf in het juiste mapje. Deels door verslaglegging, daarvoor gebruiken we onderstaand portfolioformulieren.

Start/finish formulieren: klik hier

Om aan te tonen dat je voldoende skills hebt om het vak Design & Innovation af te sluiten met een schoolexamen, moet je in de 4 competenties voldoende punten hebben gescoord en deze in je presentaties tonen. Je kunt hiervoor het bijgevoegde schema gebruiken, door het te downloaden en de hokjes te kleuren van de opdrachten die je hebt gedaan. Deze kun je dan in je presentatie plakken. Met kleuren verschillen zou je aan kunnen geven wat je eerder hebt gedaan en wat in de afgelopen periode/jaar.

Voor een overzicht met gemaakte beginners opdrachten: klik hier

Vul eerst het hele formulier in met tekst, boven en onder de kaders voor de afbeeldingen. Ga dan in de werkbalk naar Controleren en klik op Bewerking beperken (aan de rechter kant boven). Vervolgens rechts onder beveiliging stoppen. Nu kun je afbeeldingen toevoegen.

Als je een opdracht hebt gemaakt van de site ecdi.nl, dan vul je dit formulier in, sla je het op, samen met je producten, in je mapje portfolio en mail je dit naar DenIBoxmeer@elzendaalcollege.nl.